Industrieel schoonmaakbedrijf Dokkum, Kootstertille, Drachten, Leeuwarden

Zoekt u een industrieel schoonmaakbedrijf in Dokkum, Kootstertille, Drachten of Leeuwarden? Hygiƫne op de werkplaats is erg belangrijk. Maar de schoonmaak van productiehallen, machines, was- en kleedlokalen hebben nu eenmaal specifieke eisen. Hiervoor volstaat een standaard poetsvrouw nu eenmaal niet. Gelukkig is industrieel schoonmaakbedrijf Kuipers gespecialiseerd in het reinigen van productiemachines, het stof en vetvrij maken van fabriekshallen en hogedrukreiniging.

Meer weten? Neem direct contact op voor tarieven of mogelijkheden!

Contact

Het verschil tussen gewone schoonmaak en industriƫle schoonmaak

Industriele schoonmaak begint waar de Ā‘poetsvrouwĀ’ haar taken stoppen. Bij het gewone dagelijkse schoonmaakproces wordt de taak beperkt tot het schoonmaken van de vloer en kantoren, maar bij industriĆ«le reiniging gaan we verder tot het reinigen van machines, ovens, luchtaanvoerkanalen, enz. Hiermee bereiken we de meest onbereikbare plaatsen van uw werkplaats. Kortom, een grondige schoonmaakbeurt.

Wat we aanbieden en voor wie:

Tijdens de productie raken verschillende soorten installaties, systemen, pijpleidingen, (opslag)tanks en andere gebieden verontreinigd. Als specialist in industriƫle reiniging biedt schoonmaakbedrijf Kuipers een breed scala aan diensten voor grote en kleine industriƫle producenten, zoals elektriciteitscentrales, afvalverwerkers, metaalverwerkende bedrijven, farmaceutische bedrijven, voedselproducenten, petrochemische en chemische bedrijven, .... Schoonmaakwerkzaamheden bij deze bedrijven worden uitgevoerd tijdens productiestops, specifieke projecten, rampen en dagelijkse schoonmaakactiviteiten. We bieden een breed scala aan chemische reinigingstechnologieƫn. Monsters worden geanalyseerd om de juiste technieken en procedures te bepalen. Op deze manier reinigen we koelers, vaten, kolommen, pijpen, boilers, warmtewisselaars, koelsystemen of andere installaties. Ook hogedrukreiniging is een techniek die we vaak toepassen. Kuipers stemt zijn reinigingswerkzaamheden altijd af op uw werktijden en vereisten. Al onze diensten worden exclusief uitgevoerd door ons VCA-gecertificeerde personeel, allen getraind in meerdere disciplines, die werken in overeenstemming met VCA P- en SIR-normen.

Voordelen professioneel industrieel schoonmaakbedrijf

Industriƫle reinigingklussen vereisen een hoge mate van perfectie en efficiƫntie die niet mogelijk is door menselijke inspanningen. Het is het algemene geval in elke branche waar machines mensen hebben vervangen voor betere resultaten tegen lagere kosten. Handmatige reinigingstechnieken kunnen niet tippen aan industriƫle reinigingsmachines die 100 keer efficiƫnter zijn dan mensen. U kunt ook niet verwachten dat u elk metalen onderdeel, schroeven en andere reserveonderdelen met de handen wordt schoongemaakt. Dit zou immers de hele dag duren. Industriƫle reinigingssystemen kunnen grote hoeveelheden items verwerken en deze in korte tijd reinigen. Het werk wordt gedaan met verhoogde efficiƫntie om u de meest professionele resultaten te geven.

Industrieel schoonmaakbedrijf in Leeuwarden, Kootstertille, Drachten of Dokkum nodig?

Schoonmaakbedrijf Kuipers is een VCA gecertificeerd industrieel schoonmaakbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het industriƫle schoonmaakproces. Het bedrijf is gelegen in Friesland en verzorgt zijn taken in onder meer Dokkum, Kootstertille, Drachten en Leeuwarden. Heeft uw (industriele)bedrijf behoefte aan industriƫle schoonmaak, neem dan vrijblijvend contact met ons op.