Industrieel schoonmaakbedrijf Friesland, Grou, Sneek, Franeker

Op zoek naar een industrieel schoonmaakbedrijf in Friesland? Industriële schoonmaak is een activiteit die de nodige ervaring en know-how vereist. Hierdoor kiest u dus het best voor een professionele dienstverlening die weet hoe dit aan te pakken. Ons beleid garandeert dat u de nodige kwaliteit, veiligheid en houdt zich aan de vereiste milieuwetgeving. Een goede industriële reiniging is nu eenmaal erg belangrijk om de productieflow te garanderen van uw bedrijf in Grou, Franeker, Sneek en omstreken.

Meer weten? Neem direct contact op voor tarieven of mogelijkheden!

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als industrieel schoonmaakbedrijf hebben we jarenlange ervaring in de sector. Of het nu gaat om schoonmaakprocessen in de voedingssector of in de chemische sector. Onze medewerkers hebben een specifieke opleiding genoten om met verschillende technieken en producten te werken die noodzakelijk zijn om een topkwaliteit te garanderen. Daarnaast helpt onze industriële schoonmaak om de output capaciteit en levensduur van uw installaties en machines te verlengen.

Milieuvriendelijke industriële schoonmaak

Bij industriële schoonmaak of reiniging zorgen wij voor de best mogelijke milieuvriendelijke oplossingen. Daarom volgt Kuipers de milieuwetgeving strikt. Alle reinigingsprocessen voldoen aan de regels en normen van de overheid. Wij zijn VCA gecertificeerd en tevens aangesloten bij: SNA (NEN 4400-1), O.S.B. keurmerk.

Voordelen professioneel industrieel schoonmaakbedrijf

Industrieën die betrokken zijn bij de productie en engineering hebben vaak te maken met moeilijk te reinigen onderdelen. Er zijn geometrisch uitdagende gebieden zoals fijne draden, jaloezieën of gaten in veel items die moeilijk te reinigen zijn. De interne geometrische complexiteit vereist een uitgebreidere reinigingsmethode die alleen kan worden geboden door industriële oplossingen. Enkel de beste industriële ontvetters die mechanisch wassen, kinetische energie en ultrasone energie gebruiken, slagen erin om zelfs de moeilijkst bereikbare gebieden grondig schoon te maken. Het spreekt voor zich dat het gebruik van machines tijd bespaart. Industriële reinigingsapparatuur kan een groot aantal artikelen tegelijk verwerken en heeft minder tijd nodig om een batch te verwerken. Ze zijn ook ontworpen om het reinigingsproces te vergemakkelijken en het gemakkelijk te maken, zodat u minder moeite hoeft te doen. U bespaart dus ook kosten, zoals het betalen van extra uren van uw personeel.

Industrieel schoonmaakbedrijf in Friesland

Schoonmaakbedrijf Kuipers is een VCA gecertificeerd bedrijf (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) dat is gelegen in Friesland. Het verzorgt industriële schoonmaakprocessen voor bedrijven in onder meer Grou, Sneek en Franeker. Ook als uw onderneming elders in Friesland is gelegen kunnen we u verder helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om onze werking en tarieven te leren kennen.