Kantooronderhoud Friesland, Grou, Sneek, Franeker

Schoonmaakbedrijf Kuipers is een bedrijf dat is gevestigd in Friesland en gespecialiseerd is in kantooronderhoud; het schoonmaken van kantoorgebouwen en poets- en onderhoudswerk van bedrijven. We bieden een service die op maat is voor uw bedrijf zonder aan kwaliteit in te boeten. Het kantoor is steeds vaker de ontmoetingsplek tussen uw bedrijf en klanten en het personeel onderling. Zo is dit de plek waar je klanten ontvangt, waar er overlegd wordt tijdens vergaderingen en waar uw werknemers lunchen. Daarom is het belangrijk dat deze locatie net en schoon is. De dagelijkse schoonmaak van kantoren is dan ook een van de meest gevraagde schoonmaakdiensten in de regio Grou, Sneek, Franeker en omstreken. Ons team is daarnaast ook nog eens gefocust op hygiene waardoor uw bedrijf dus in goede handen is.

Meer weten? Neem direct contact op voor tarieven of mogelijkheden!

Contact

Ons aanbod in kantooronderhoud

Schoonmaak is onze zorg. Zo kunt u zich richten op uw taken in een schone werkomgeving. Onze medewerkers kunnen verschillende taken aan. Van dagelijkse schoonmaakklusjes tot het schoonmaken van ramen of riool- en afvoerontstopping. Kortom een totaalpakket aan schoonmaakdiensten. Deze taken voeren we uit met de nieuwste technieken en gekwalificeerde reinigingsmiddelen. Onder ons aanbod van kantooronderhoud kunt u op ons rekenen voor onder meer een dagelijkse of periodieke schoonmaak. Het onderhouden van vloeren en zelfs klein technisch onderhoud. Het takenpakket wordt in overleg met u afgesproken zodat we ons team met de nodige instructies op pad kunnen sturen in heel Friesland voor een effici├źnte werking.

Waarom kiezen voor ons?

Waarom kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf als u het misschien zelf kunt, denkt u? Wel, kantooronderhoud is verschillend van het schoonmaken bij u thuis. Door het intensieve gebruik van sanitair en de werkruimtes, vraagt dit om een speciale aanpak. Daarnaast heeft u als ondernemer vaak belangrijkere dingen te doen met uw kostbare tijd. Daarom is het aanwerven van professionele hulp niet alleen de verstandige, maar ook de meest effici├źnte keuze voor uw bedrijf in Grou, Sneek of Franeker.

Kantooronderhoud Friesland

Schoonmaakbedrijf Kuipers is gevestigd in het noordoosten van de provincie Friesland. Wij leveren schoonmaakdiensten in tal van verschillende bedrijven waarbij we altijd een nauwkeurig oog hebben voor kwaliteit. Naast kantooronderhoud in Grou, Sneek, Franeker en een groot deel van Friesland, zijn we ook beschikbaar voor andere schoonmaakactiviteiten die niet tot de kernactiviteiten behoren van u als opdrachtgever. Bent u ge├»nteresseerd in onze diensten? Ons bedrijf is o.a. dagelijks werkzaam in Grou, Sneek, Franeker en tal van meer regio┬ĺs in Friesland. Neem vrijblijvend contact met ons op.