Reinigen en onkruidvrij maken van terrassen

Door het reinigen en onkruidvrij maken van uw terrassen maakt u uw omgeving weer uitnodigend. Dit is privé maar ook zeker in uw zakelijke omgeving essentieel, als u een goede indruk wilt maken. Neem daarom een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de arm. Zoals Schoonmaakbedrijf Kuipers met zijn eenvoudige bedrijfswaarden: gunstige prijzen, hoge kwaliteit, vertrouwen, flexibiliteit en service. Deze kernwaarden maken van onze dienstverlening een prettige samenwerking. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Wat kost het reinigen en/of onkruidvrij maken van uw terrassen?

Bel: 0512 - 33 20 09 geef aan hoeveel m² uw terras is en u hoort direct wat het kost!

Gespecialiseerd in reinigen en onkruidvrij maken

Schoonmaakbedrijf Kuipers verzorgt uiteenlopende schoonmaakdiensten in Friesland en Groningen. Om aan de wensen te voldoen van ons diverse klantenbestand stellen wij kwaliteit centraal. Dit met een gedegen organisatie, wat de sleutel is tot een hoogwaardige service. Zo zetten wij de juiste middelen en medewerkers in met de schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen die volledig zijn afgestemd op uw situatie. Onze medewerkers krijgen hiervoor gerichte instructies. Zeker voor het reinigen en onkruidvrij maken van een terras hebben wij de beste oplossing. Die verzorgen wij efficiënt en dus voordelig.

Hoe werkt het reinigen en onkruidvrij maken van terrassen?

Ons bedrijf bezit jarenlange kennis en ervaring in de professionele reiniging. Hierbij hoort ook het reinigen en onkruidvrij maken van terrassen. Bijvoorbeeld met hogedrukreiniging, die wij uitsluitend met de modernste apparatuur en technieken realiseren.Onze hogedrukreinigers zijn voorzien van ingebouwde branders die het water opwarmen tot wel 105 graden Celsius. In deze stoomfase levert het reinigen en onkruidvrij maken van terrassen en andere oppervlakten ijzersterke resultaten, op het gebied van het:

  • Reinigen van vloeren
  • Schoonspuiten van alle soorten bestrating
  • Afspuiten van gevels
  • Schoonspuiten van (industriële) machines
  • Verwijderen van graffiti

Hiernaast verzorgen wij al uw andere schoonmaakactiviteiten in Friesland of Groningen, zoals bouwoplevering, glasbewassing, hogedrukreiniging, industriële reiniging, interieurverzorging, riool- en afvoerontstopping.

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u weten wat het kost als wij uw terras gronding komen reinigen? Bel direct: 0512 - 33 20 09 of vul direct ons contactformulier in met uw vraag of opmerking.