Schoonmaakbedrijf Friesland, Grou, Sneek, Franeker

Schoonmaakbedrijf in Friesland bijvoorbeeld: Grou, Sneek of Franeker nodig? Kuipers is het schoonmaakbedrijf dat u zoekt! Wij bieden schoonmaakdiensten en andere onderhoudsdiensten aan die worden verzorgd door ons jarenlange ervaren team. Schone kantoren zeggen veel over een bedrijf en hebben een grote invloed op de eerste indruk die bezoekers en werknemers krijgen. Bovendien heeft een schone werkomgeving positieve effecten op de gezondheid en productiviteit van werknemers en kan het het aantal ziekmeldingen verminderen; Weetje: Een gemiddeld kantoor heeft 400 keer meer bacteriƫn dan een wc-bril, simpelweg omdat we zelden de tijd nemen om het regelmatig schoon te maken. Ongeveer eenderde van de werkoppervlakken zijn de thuisbasis van virussen en bacteriƫn die kunnen leiden tot ziekten zoals verkoudheid of griep. En vanuit dit perspectief verslaan telefoons alle records. Virussen, zoals griep, kunnen 2 tot 3 dagen overleven op een bureau, telefoon of computer toetsenbord. Het is essentieel om deze items regelmatig schoon te maken met de juiste ontsmettingsmiddelen.

Meer weten? Neem direct contact op voor tarieven of mogelijkheden!

Contact

Wat bieden wij aan?

Naast het klassieke schoonmaken van kantoren en werkplaatsen, bieden wij ook het reinigen van de binnen- en buitenzijde van ramen aan. Hiervoor hebben wij een team van gespecialiseerde glazenwassers klaarstaan. Ook voor het ontmossen en onkruidvrij maken van daken en terrassen, rioolontstopping, industriele reiniging of hogedruk reiniging kunt u bij ons terecht. Kortom, wij bieden een volledige reinigingsservice aan.

Waarom een net kantoor belangrijk is

Een kantoorgebouw wordt gebruikt voor vergaderingen en is een ontmoetingsplaats tussen personeelsleden onderling en tussen klanten en uw bedrijf. Bij deze laatste is uw kantoor vaak de plaats waar uw klanten een eerste indruk krijgen. Een net en hygiƫnisch bedrijf is dan ook erg belangrijk voor de uitstraling van uw onderneming.

Schoonmaakbedrijf in Sneek, Grou, Franeker, kortom; in heel Friesland

Dus: wilt u dat uw werknemers of klanten profiteren van een schone, prettige omgeving die bevorderlijk is voor de productiviteit of commerciƫle relaties? Wij kunnen aan al deze behoeften voldoen! Ons bedrijf beschikt over een lange ervaring en grote expertise in het reinigen van kantoren, commerciƫle ruimtes en professionele ruimtes. We hebben een dagelijkse relatie met klanten van elke omvang. Schoonmaakbedrijf Kuipers is werkzaam in heel Friesland en biedt schoonmaakdiensten op maat aan. Of u nu behoefte heeft aan een dagelijks onderhoud of slechts een periodieke of enkele reinigingsdienst. Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken met onze diensten op maat en onze tarieven.